Известие

Collapse
No announcement yet.

Гасне на празен ход :( 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Гасне на празен ход :( 145

Здравейте от 2 седмици насам имам следният проблем:колата почна да гасне на празен ход и на газ и на бензин ако не държа педала постоянно натиснат гасне веднага някой знае ли на какво може да се дължи това?
    става въпрос за 145 1.3 боксер

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:05.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Аз предполагам ТПС или МПХ. Тва за вакуума е добра идея, обаче за да гасне чак, скъсания маркуч или не е един, или е бая сериозен размер.
      Lancia Delta 1.6 i.e - ex
      Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:15.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Има намеса на газаджия тука, не се знае каво е правено. Моята гаснеше на газ когато сменям предавки при скорост над 90. Предложиха ми да монтират щуцер на всмукателния колектор и зад мембраната на изпарителя и да ги свьржат с маркуч. щеше да бьде направено но махнах гофрирания вьздухопровод преди филтьра и се реши проблема.
          Сложи го тоя маркуч. Той ти носи свеж въздух, така трябва да е. Иначе смучеш директно от двигателния отсег горещ въздух.
          При теб проблема с гасненето при висока скорост, е че влиза голямо количество въздух през този въздуховод, когато се движиш бързо (което си е нормално и хубаво, щото помага на пълненето, а колкото повече кислород, толкова повече гориво може да изгориш и съответно повече повер да извадиш )
          Въпроса е, че настройките ти на газ-та явно не са хубави, щото за да угасва, значи прекалено много ти обеднява сместта въпросния въздух.
          Така си решил проблема, но си скопил колата. По-добре помисли за вариянт да си изведеш пак маркуча навън, но да не е толкова насочен към насрещния поток на въздуха. Или отиди все пак да ти коригират горивната смес. Предполагам става дума за обикновена уредба!
          Lancia Delta 1.6 i.e - ex
          Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

---
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:17.

Comment

Някой знае ли къде да закарам колицата да я видят че края на седмицата трябва да патувам а още не съм я оправил?

Comment

Колега, тия данни в профила не се попълват за красота ...

Как очакваш да те упъти някой, като не е ясно откъде си?
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

От София съм

Comment

Working...
                  X